Mentenanta WEB

01
Servicii

Mentenanta WEB

Ce primiti?

Serviciul de mentenanță web oferit de noi este crucial pentru menținerea site-ului dumneavoastră în stare optimă, actualizată și sigură. Mentenanța web este esențială pentru a menține site-ul dumneavoastră în stare optimă și pentru a asigura că rămâne un instrument eficient pentru afacerea dumneavoastră. Cu echipa noastră de profesioniști, suntem gata să vă ajutăm să evitați problemele tehnice și să mențineți site-ul în funcțiune optimă.

Actualizari tehnice

Monitorizăm constant site-ul dumneavoastră pentru a asigura că toate componentele tehnice, inclusiv platforma, plugin-urile și temele, sunt actualizate la cele mai recente versiuni pentru a menține securitatea și performanța.

Securitate

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja site-ul împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv scanări de securitate regulate, firewall-uri și actualizări de securitate.

Back-up regulat

Efectuăm copii de siguranță regulate ale site-ului dumneavoastră pentru a vă asigura că datele și conținutul sunt protejate în caz de probleme tehnice sau erori umane.

Monitorizare și Remediere

Urmărim site-ul pentru a detecta eventualele probleme tehnice sau erori și intervenim rapid pentru a le remedia înainte ca acestea să afecteze experiența utilizatorilor.

Suport tehnic

Oferim suport tehnic rapid și profesionist pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme legate de site.

Raportare si comunicare

Furnizăm rapoarte periodice privind starea site-ului și activitățile de mentenanță. Suntem disponibili pentru a discuta progresul și pentru a vă ține la curent cu orice schimbări majore.

Vrei sa lucrezi cu noi?

Formular solicitare ofertă​