Our Skills

HTML 5

100% 100% Complete

Wordpress

100% 100% Complete

Php

95% 95% Complete

MySQL

95% 95% Complete

CSS 3

95% 95% Complete

Web Design

95% 95% Complete

Bootstrap

90% 90% Complete

Java

90% 90% Complete

Servicii incluse în orice pachet

Un website este responsive daca are capacitatea să-și adapteze layout-urile (designul) paginilor în funcție de mediul de vizionare (mai precis de rezoluția ecranului – desktop, laptop, tabletă, telefon), fără a suferi degradări majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență excelentă de navigare.
Un site ușor de administrat este cheia succesului în mediul online. Realizăm site-uri ușor de administrat pentru oricine și de oriunde, așa că nu trebuie să iți faci griji, deoarece nu lucrăm pe platforme predefinite, astfel că ne axăm pe SIMPLITATE și EFICIENȚĂ. Așa că nu vei avea nevoie de cunoștințe în IT, pentru a-ți administrat propriul site.
Degeaba ai un site cu design pompos și plin de kilobytes, dacă potențiali clienții asteaptă mai mult de câteva secunde pentru a-l accesa, ori este greu de navigat, asemenea unui labrint. Studiile arată că peste 95% dintre vizitatori ies de pe site dacă acesta nu se încarcă în primele 2 secunde. De asemenea, 85% dintre vizitatori ies de pe site dacă nu ajung la informația dorită în cel mult 2 clickuri. De aceea, oferim site-uri bine structurate fără un design încărcat și ușor de accesat pentru potențialii clienți.!
Misiunea nostră nu se încheie odată cu realizarea site-ului, ci continuă prin asistența tehnică acordată gratuit. Așadar, vă stăm la dispoziție 24h/zi, 7 zile/saptămână în orice problemă legată de site-ul realizat de noi. Fie că este vorba de modificări ocazionale sau incidente, noi suntem disponibili la orice oră pentru a soluționa problemele întâmpinate. Fără niciun un cost suplimentar.