Campanii publicitare

Optimizare SEO

seo optimizare site ieftin promovare online bucuresti

Promovare online - fii primul în Google


Vă oferim servicii complete de marketing online prin crearea și administrarea de campanii online, cât și prin optimizare SEO

Site-ul dumneavoastră este fără vizitatori și ați dori sa creșteți numărul clienți? De asemenea, ați observat că acesta nu apare pe prima pagina pe Google?

Doriți să vă îmbunătățiți poziționarea afacerii dumneavoastră pe Google în cel mai scurt timp posibil și fără a cheltui sume uriașe de bani pe campanii publicitare costisioare fără sorți de izbândă? Ei bine vă oferim servicii profesionale complete de promovare online la un buget redus.

Nu ne limităm doar la a vă crea doar o simplă campanie publicitară în AdWords sau Facebook, ci vă oferim servicii complete de analiza, implementare și atingerea unor targeturi bine stabile încă de la început la un cost redus.


Solicită o analiză de promovare online a afacerii tale

Creare website de prezentare modern pentru afacerea dumneavoastră, la cel mai avantanjos raport calitate/preț

Optimizare SEO – Promovarea site-ului pentru cresterea traficului organic

Oferim servicii profesioanale de optimziare SEO


Optimizarea SEO va duce la creșterea naturală a siteului dumneavoastra in motoarele de cautare prin tehnicile pe care le folosim.

Utilizăm metode de SEO On-Page prin modificarea/optimizarea structurii siteului, unde vom identifica cuvinte cheie și le vom adapta la structura siteului prin implementarea tag-urilor SEO < title > < h1 > < h2 > in vederea unei mai bune vizibilitati pentru robotii (crawler) de indexare

Un alt aspect esențial pe care îl vom remedia va fi viteza de încărcare efectivă a siteului, verficând necesitarea script-urilor / codurilor din intregul site in vederea analizarii acestora, astfel se vor reduce semnificativ timpii de asteptare, crestând totodata si rating-ul site-ului.

Stuctura de tip - friendly SEO - in aceasta etapa reorganizam toate linkurile, pagini si continutul astfel incat aceasta intregul site sa beneficieze de o strutura toatala friendly SEO

Instalare de ceritificat de securitarea SSL (https://) ce va creste raiting-ul site-ul dvs. pentru motoarele de cautare

Realizare site la cele mai mici preturi in cel mai scurt timp posibil contactati-ne pentru mai multe detalii


Descopera ce putem vă oferim la cele mai avatanjoase prețuri, cereți o ofertă.
Diferența se va simți în buzunarul dumneavoastră


Află căt va costă
Contactează