Realizare magazin online

01
Servicii

Magazin online

Ce primiti?

Serviciul de realizare a unui magazin online oferit de noi reprezintă o soluție completă pentru antreprenorii și afacerile care doresc să se extindă pe piața digitală și să profite de avantajele comerțului electronic.

Oferim o platformă puternică pentru extinderea afacerii pe piața online. Cu echipa noastră de experți, suntem dedicați să dezvoltăm magazine online eficiente, care să atragă clienți și să sprijine creșterea vânzărilor.

Consultanta initiala

În prima fază, inițiem o discuție profundă cu clienții noștri pentru a înțelege în detaliu obiectivele lor, publicul țintă și strategiile de vânzare. Această etapă de consultare ne ajută să conturăm direcția proiectului și să stabilim obiective clare.

Planificare si strategie

Pe baza informațiilor colectate în etapa de consultare, dezvoltăm o strategie cuprinzătoare pentru magazinul online. Definim structura magazinului, funcționalitățile, conținutul și strategia de prețuri.

Design personalizat

Echipa noastră de designeri web creează un design personalizat care se potrivește perfect cu brandul și identitatea vizuală a afacerii. Acest design atrăgător se concentrează pe experiența utilizatorului și conversii.

Administrare si continut

Colaborăm strâns cu clienții pentru a adăuga produse, categorii și conținut relevant în magazinul online. Oferim instruire pentru a gestiona eficient conținutul și produsele.

Optimizare SEO

Implementăm tehnici de optimizare SEO pentru a asigura vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare, generând astfel trafic organic.

Testare si corecturi

Magazinul online este supus unor teste riguroase pentru a identifica erori sau probleme tehnice. Orice corecturi necesare sunt efectuate pentru a asigura o experiență fără probleme pentru clienți.

Monitorizare si Imbunatatire

După lansare, monitorizăm performanța magazinului online și efectuăm ajustări pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și rezultatele de vânzare.

Suport tehnic

 Oferim suport tehnic continuu și întreținere pentru a menține magazinul online funcțional și actualizat.

Vrei sa lucrezi cu noi?

Formular solicitare ofertă​