De Ce Iti Trebuie Un Site de prezentare
REÎMBUNĂTĂȚIT / REDESIGN

Află mai multe

ReDesign & Reîmbunătățire site existent

Reîmbunătățirea site-ului web este o necesitate dacă design-ul actual este depășit, se încarcă prea greu, nu este vizibil corect pe toate browserele, nu este în primele locuri în google, nu este responsive (nu se vede pe tablete sau telefoane) sau pur și simplu considerați că este nevoie crearea unei noi imagini a acestuia.Dacă aveți un site care nu vă place cum arată și vreți să-i creați o nouă imagine site-ului, noi vă ajutăm să realizați aceste lucruri, prin reDesign-ul site-ului exact cum vă doriți. Iată câteva lucruri pe care le ți le oferim dacă alegi să-ți refacem site-ul existent, la cele mai mici prețuri:

Pentru mai multe informații despre orice serviciu de realizare site, optimizare SEO sau reDesign, click aici. Vă mulțumim!

Ce putem facem! înainte și după

Realizare servicii de reimbunatirea redesign site deja existentreDesign unic

Realizăm un design complet nou, specific cerințelor și brandului tău, ce va oferi un impact vizbil mai plăcut vizitatorilor site-ului.

Site Responsive

Site adaptat pentru orice tip de device (PC, laptop, tabletă, telefon) astfel că experința vizitatorilor tăi să crească.

Optimizat SEO

Avem grijă ca fiecare pagină să fie optimizată SEO pentru ca motoarele de căutare să iți poziționeze site-ul cât mai bine în căutări.

Ușor de accesat și administrat

Site ușor de administrat prin platforma wordpress ce nu necesita cunoștințe în domeniul IT, precum și un site ușor de accesat de către vizitatori.

Contactează